119873092

Återblicken oktober 2018

Återblicken oktober 2018

Ännu en av årets månader är till ända. Här kommer en Återblick på oktober månads inlägg. Det har handlat om att höstfixa i trädgården, att ta till vara trädgårdsavfall såväl som matrester för att göra egen jord. Det har handlat en del om projekt som att fixa arbetsbänkar i trädgården och att bygga en odlingsstation inomhus. Och såklart blir det en del recept inemellan också – som regel vegetariska, gluten-, socker- och mjölkfria. Kika in och se om du missat något eller rent av vill läsa om igen.

Rawfoddbollar med smak av lakrits.

Vinterförvara sparris i krukor.

Gör fin jord av gammal krukjord och matrester.

Bästa gluten och mjölkfria pajdegen.

Höstfixa i trädgården.

Lila pastasås – Pasta al Lilac.

Minimera matsvinnet – ta hand om dina matrester.

Vegetariska pajer – tomatpaj, grönabladpaj och squash- och lökpaj.

Arbetsbänkar i trädgården.

Bygg en odlingsstation och odla året runt.

Jag är så glad för att du vill läsa det jag skriver. Därför funderar jag på när bästa tiden är för dig att läsa. Rent generellt lär det vara så att statistiken överlag säger att bästa lästiden är söndagar-torsdagar mellan kl 20-21.
Jag tänker att det kan ju bero på vilka läsarna är – ålder och arbetssituation etc.

Så min fråga till dig är : När tycker du att din bästa lästid är – veckodag och klockslag. Du får gärna lämna dina synpunkter i rutan för kommentarer nedan.

Skulle det visa sig att flertalet av er tycker nåt helt annat än vad statistiken säger att ni ska tycka så vill jag testa att posta inläggen på andra tider.

På återhörande. Ha det fint. / Yvonne

Författare: Yvonne

En odlingsnörd som vill dela erfarenheter och roligheter om att odla. Odlar inne, ute, i växthus, i drivbänkar, hela året, gröna skott och köksträdgård i kruka. Ett gammalt hus ska göras i ordning och mat ska lagas, så jag delar med mig av det också. Låt dig inspireras och väl smaka.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.