Om mig

Vid strax 52 bast fyllda bestämde jag mig för att ge mig in i den här digitala världen. Begreppet ”sociala medier” var då relativt okänt för mig. Men även gamla hundar kan lära! Nu bloggar jag, finns på facebook, har instagramkonto och en youtubekanal. Har varit igång sedan december 2017.

När jag gick i väggen för 4 år sedan blev det naturligt att stanna upp och finna det i livet som gör att jag bara är i nuet. Trädgården blev räddningen, en liten jordplätt på 400 kvm. Jag finns i utkanten av Helsingborg i Skåne, odlingszon 1. Här odlar jag och här skapar jag projekt i trädgården. Projekt omfattar även att renovera möbler och stuga. En del tips om inredning och recept på egenodlat blir det också.

Gubben Bertil och katten Fina huserar också på tomten. Här finns också stugan och växthuset, här finns uteköket och runda rabattrummet – drömmar, som jag fått möjlighet att omsätta till verklighet.

Efter 10 år i reklambranschen och 17 år i fastighetsbranschen blev det dags för mig att dela med mig av detta som jag brinner för. Jag hoppas det ska ge dig inspiration i ditt skapande eller bara en stunds förströelse och avkoppling.

Hälsningar Yvonne Bjerregaard