119873092

Vika ihop fröpåsar som är öppnade

vika fröpåsar

Har du, liksom jag, provat alla möjliga sätt för att vika fröpåsar som du öppnat? Använder du klädnypor, gem, gummiband och vikningar som rullar upp sig? Här kommer tips på en vikning som håller ihop.

Vika fröpåsar som är öppnade

Jag har köpt fröer hela året, en hel del på nätet. Att gå och vänta och längta efter att de dimper ner i brevlådan är så roligt. Såklart klipper jag upp påsarna genast när de kommer, fastän jag inte ska så dem just då. Titta och lukta på fröerna hör till.

Jag fingrar på dem varje dag, sorterar efter sorter och när de ska sås. Då är det en fördel att de öppnade påsarna inte går upp och det dräller fröer överallt.

Av grannen Helga har jag lärt mig en ett fiffigt sätt att vika fröpåsar på som håller. Här nedan kan du se hur jag viker dem. /Yvonne

vika fröpåsar
vika fröpåsar
vika fröpåsar

Jag finns här också:

facebook
instagram
twitter

recept på egenodlat
odling

Du kan prenumerera på mina inlägg genom att registrera din e-postadress här.

Författare: Yvonne

En odlingsnörd som vill dela erfarenheter och roligheter om att odla. Odlar inne, ute, i växthus, i drivbänkar, hela året, gröna skott och köksträdgård i kruka. Ett gammalt hus ska göras i ordning och mat ska lagas, så jag delar med mig av det också. Låt dig inspireras och väl smaka.

4 svar till “Vika ihop fröpåsar som är öppnade”

  1. Smart!!

    Det är ju ärligt talat ett aber det där… med öppnade och drällande fröpåsar. Så ett så enkelt knep är ju sannerligen värdefullt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.