Odlingsbågar med Rättviksknuten

Odlingsbåge av elrör och Rättviksknuten

Att göra odlingsbågar av elrör har ju länge varit känt för de flesta odlare. För några år sedan upptäckte jag Rättviksknuten, men först i år kom jag till skott att skaffa några. Nu har jag riktigt stadiga odlinsgbågar, tack vare knuten som låter mig sammanfoga flera rör i tre- och fyrvägsknutar.

Fortsätt läsa “Odlingsbågar med Rättviksknuten”

Grönt pålägg

Grönt pålägg

Vad förknippar du med pålägg på mackan? Ost, marmelad, leverpastej och skinka? Och så Flora? Det var ungefär min repertoar, som jag är uppvuxen med. Kanske en liten paprikabit och sallatssnutt också. Jag har hunnit upptäcka en värld av godsaker att ha på mackan sedan dess. Jag gillar starkt, nötigt, sött och beskt på frukostmackan idag. Med grönt pålägg får jag alla dessa goda smaker.

Fortsätt läsa “Grönt pålägg”