119873092

Återblicken maj 2018

Odlingsbestyren i maj har bestått av en massa omplantering och utplantering. Jag odlar mycket i kruka och tomatodlingen frodas. I år odlar jag sojaböna för första gången – Edamame. Jag har fixat stadiga odlingsbågar och grannen byggde en supersnygg arbetsbänk, som hon ville dela med sig ritningen på.  Ett smarrigt recept på Quinomame-sallad med Edamameböna har jag också fått till. Mycket läsnöje!

Quinomame-sallad på fat

Quinomame-sallad med Edamameböna

Sojaböna gror i odlingstråg

Odla Edamame böna

Tomatplantor i växthus

Tomatskolan del 5: Löpande skötsel av tomaplantorna

Smörgås med grönt pålägg

Grönt pålägg på mackan

Bygg Helgas arbetsbänk

Odlingsbåge av elrör

Gör dina egna odlingsbågar med Rättviksknuten

Salladstallrik med rädisa

Trädgård i kruka – så här odlar du rädisor

Här hittar du migfacebook – gå gärna in och följ mig så får du mina inlägg.
Här hittar du mig på instagram.

Bästa hälsningar Yvonne

 

Författare: Yvonne

En odlingsnörd som vill dela erfarenheter och roligheter om att odla. Odlar inne, ute, i växthus, i drivbänkar, hela året, gröna skott och köksträdgård i kruka. Ett gammalt hus ska göras i ordning och mat ska lagas, så jag delar med mig av det också. Låt dig inspireras och väl smaka.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.