119873092

Återblicken juli 2018

Aldrig förr har jag behövt vattna så ofta. Aldrig förr har skörden varit så riklig. Aldrig förr i mitt liv har jag upplevt en så varm juli här  i Sverige. Vilken sommar. Och en massa god mat har jag ätit. Här kommer en återblick på juli månads inlägg.

Gör egen remouladsås på färsk gurka – gott till räkmacka

Gör en god spetskål- och squashfräs med smak av muskot och grädde

Smoothie på trädgårdens bär – till frukost eller kvällsmyset

Lakritsmuffins och krusbärskaka – utan gluten, mjölk och vitt socker

Gör din egen ätbara gåbortblomma av överblivna plantor

Så här får du blåbären att trivas

Blåbärspaj med krämigt kokostäcke

Skörda och förvara grönsakerna på bästa sätt

Pistillröta – vad beror det på och hur kan du förhindra den

Tomater är fulla av lykopener

Installera trädbelysning – hög mysfaktor i trädgården

Frukostplättar med banan och havre

Ugnsbakade tomater med pesto

Så får du ner temperaturen i växthuset

Matig tomatsoppa som du står dig på

Här hittar du fler av mina recept

Följ mig gärna på mina kanaler så får du nya inlägg

facebook                         instagram                         twitter

Bästa hälsningar Yvonne

 

 

 

 

 

Författare: Yvonne

En odlingsnörd som vill dela erfarenheter och roligheter om att odla. Odlar inne, ute, i växthus, i drivbänkar, hela året, gröna skott och köksträdgård i kruka. Ett gammalt hus ska göras i ordning och mat ska lagas, så jag delar med mig av det också. Låt dig inspireras och väl smaka.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.