119873092

Återblick 2019

En återblick på 2019 – det året som gått fortast någonsin, känns det som. Jag flyttade till min husdröm på landet. Ingenting blev gjort – fast jag kan ju ha fel. När jag tittar tillbaka på inläggen 2019 inser jag att det faktiskt blev gjort en del.
Häng med på denna återblicken på 2019. Här kommer ett litet axplock av inlägg under året. Se om du missat något.

Året 2019 gick i ett rasande tempo. Jag packade ihop både lägenhet och stuga för att flytta till ett 100-årigt hus på landet. Ja, ni vet själva hur det är att flytta – packa ner och packa upp…

Nästa år kan jag ta dig med på resan att få i ordning på den igenvuxna trädgården. Det ska bli kul. Redan nu kan du få en sneak peak på hur det har sett ut. I första inlägget nedan har en massa växter tagits bort för att huset skulle kunna målas.

En återblick på vad som hände under 2019

Varför du inte ska låta växter klättra mot fasaden.

Mina bästa tips för att lyckas med gurkodlingen.

Så slutade jag misslyckas med klematis.

Recept på glutenfria bananfrallor.

Utrota kirskålen eller äta den?

Vad odlar du i hängrännorna?

Går det att odla solrosskott av fågelfrö?

Recept på smoothie med smak av fänkål.

Är det skillnad på fänkål och fänkål?

Författare: Yvonne

En odlingsnörd som vill dela erfarenheter och roligheter om att odla. Odlar inne, ute, i växthus, i drivbänkar, hela året, gröna skott och köksträdgård i kruka. Ett gammalt hus ska göras i ordning och mat ska lagas, så jag delar med mig av det också. Låt dig inspireras och väl smaka.

8 svar till “Återblick 2019”

  1. En av de fina grejerna med återblickar är just det: att se hur mycket som faktiskt har hänt/är gjort! HEJA DIG med flytt o allt! Tack för att vi får följa med på äventyret!

  2. Håller med er om att det är bra med återblickar för att få syn på vad som hänt egentligen. Ett år går så snabbt, och intrycken, minnena flyter lätt ihop. Och hos dig har det verkligen hänt saker!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.